Erdoğan’ın programı belli oldu: Bir miting daha iptal edildi

Salı günü canlı yayında rahatsızlanan AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün de bir programa daha katılmayacağı öğrenildi. Erdoğan, Adana’da yapılacak açılışa online olarak bağlanacak.

Erdoğan’ın programı belli oldu: Bir miting daha iptal edildi

Salı akşamı katıldığı canlı yayında rahatsızlanan ve programlarını iptal eden AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün de herhangi bir programa doğrudan katılmayacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı’nın resmi internet sitesinde duyurulan günlük programa göre Erdoğan bugün Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Töreni’ne, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan canlı bağlantı ile katılacak. Erdoğan’ın bugün Adana’da 16.30’da katılacağı miting ise, Salı gününden sonraki diğer mitingler gibi iptal edildi.

Erdoğan dün de Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni’ne Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan online olarak bağlanmıştı. Erdoğan’ın dün katılacağı Mersin mitingi ise ileri bir tarihe ertelenmiş, gazeteci İsmail Saymaz, Erdoğan için yapılacak Euro D, ATV Avrupa, NTV Avrupa ve TRT World ortak yayının da iptal edildiğini duyurmuştu. Yine Çarşamba günü de Erdoğan’ın Sivas, Yozgat ve Kırıkkale programları iptal edilmişti.

Dün Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Partili Cumhurbaşkanı’nın 'Gastroenterit enfeksiyonu' geçirdiğini bildirmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER