Eski vekile silahlı saldırı: 3 ölü

Eski Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracının yolu motosikletli 2 kişi tarafından kesildi. Çıkan çatışmada eski milletvekilinin eşi ve kızı ile saldırganlardan biri öldü. Yıldız, oğlu ve diğer saldırgan ise yaralandı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Olay Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre Eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız ailesiyle birlikte aracıyla ilerken otomobilin yolu motosikletli 2 kişi tarafından kesildi. Motosikletteki silahlı 2 kişinin ateş açması üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, Yıldız'ın eşi Firuze ve kızı Betül isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti. Motosikletli saldırganlardan biri de olay yerinde öldü. Eski milletvekili Adnan Yıldız, oğlu Kamil Yıldız ile diğer saldırgan ise yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.


SİLAHLI SALDIRIDA YARALANAN ESKİ MİLLETVEKİLİ İLE OĞLU ÖZEL BİR HASTANEYE SEVKEDİLDİ

Bakırköy'de silahlı saldırıda yaralanan Anavatan Partisi eski Milletvekili Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız, Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye sevk edildiler. Yıldız ve oğlu, sevk sırasında görüntülendi. / dha
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER