Facebook'un çöpçatanlık uygulaması sızdı!

Facebook'un iki ay önce açılacağını duyurduğu çöpçatanlık uygulaması 'Facebook Dating'in ayrıntıları sızdı. Bir Facebook çalışanı, uygulamanın nasıl çalışacağını ifşa etti. İşte o uygulama...

Facebook'un çöpçatanlık uygulaması sızdı!

Facebook, Tinder’a rakip çıkarmayı planladığı çöpçatanlık uygulaması ‘Facebook Dating’ için testlere başladı. Facebook uygulamayı henüz kullanıcılarına açmış değil. Testler sadece çalışanlar arasında yapılıyor.

Ancak şirketin çalışanı Jane Manchun Wong, uygulamanın ekran görüntülerini Twitter hesabından paylaştı. Buna göre, Facebook’un çöpçatanlık uygulamasındaki profiller, normal profilden ayrı tutulacak. Her zamanki arkadaşlar, çöpçatanlık uygulamasındaki profili göremeyecek.

BEŞ AYRI CİNSİYET SEÇENEĞİ

Uygulamada kullanıcılara beş cinsiyet seçeneği sunulacak; hangi cinsiyete ilgi duydukları sorulacak. Kullanıcılar anlık olarak nerede bulunduklarını da paylaşabilecek; eşleşmeler tüm bu veriler üzerinden yapılacak.

Uygulamayı kullananlar, Facebook üzerinden açılan etkinlik davetlerinin diğer katılımcıları ile bu uygulama üzerinden özel sohbet edebilecek. Şu an için uygulama üzerinden fotoğraf göndermeye izin verilmeyeceği belirtiliyor.

Facebook’un çöpçatanlık uygulaması ‘Facebook Dating’i sadece duyurması bile, çöpçatanlık siteleri OKCupid ve Tinder’ın sahibi Match Group’un hisselerinde yüzde 17 oranında düşüşe yol açmıştı. Facebook Dating’in ne zaman açılacağı ise belli değil. (Dış Haberler)

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2018, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER