Fatih Portakal FOX TV'den istifa etti

Gazeteci Fatih Portakal, FOX TV'deki ana haber sunuculuğu görevini bıraktı. Portakal'ın emekli olmak istediği açıklandı.

Fatih Portakal FOX TV'den istifa etti
FOX TV’nin ana haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal görevinden istifa etti. Kanaldan yapılan açıklamada, Portakal’ın görevi bırakmak ve emekli olmak istediği belirtildi.

İstifa haberi, kanalın sosyal medya hesabından yazılı açıklama ile duyuruldu.

Fatih Portakal da FOX Haber kanalının Twitter mesajını alıntılayarak “Siz veda ederken, çalıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz. Teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra paylaşımlarda bulunan Portakal şunları ifade etti:

“10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım FOX Haber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece,’Ne yapmak istiyorum?’sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla.” / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2020, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER