Flash TV yayını durdurdu: Siyasi baskılar dayanılmaz oldu

Flash TV yayınlarına ara veriyor. Kanaldan yapılan açıklamada, "İktidar sahiplerinin hukuk tanımaz uygulamaları dayanılmaz hal aldı" denildi.

Flash TV yayını durdurdu: Siyasi baskılar dayanılmaz oldu
Türkiye’den yayın yapan ilk özel televizyon kanalı Flash TV ekranlara iki ay ara verme kararı aldı. Kanaldan yapılan açıklamada, “Uzun süredir yaşadığımız ve artık çekilmez hale gelen baskılar nedeniyle, bir süre sesimizi kısıyoruz” denildi.

Göktuğ Elektronik tarafından 1992 yılında açılan Flash TV, yayınlarına bu geceden itibaren 2 ay süre ile ara verecek. Kanalın internet sitesinden yapılan açıklamada, “İktidar sahiplerinin hukuk tanımaz uygulamaları: idari, siyasi ve mali baskılar dayanılmaz hal aldı. Tüm çalışanlarımızın ve iş paydaşlarımızın zarar görmesini önlemek ve 28 yıllık özel televizyonculuk tarihimize gölge düşürmemek için; yayınlarımıza bir süre ara vermek kararımızı kamuoyuna duyururuz. Bağımsız medya en az bağımsız yargı kadar değerlidir” ifadeleri yer aldı.

Kanalın çevrimiçi canlı yayını izleyiciyi bu görüntü ile karşılıyor.

Flash TV’nin yayını geçtiğimiz aylarda Türksat’a ödemeyi yapamadığı için bir süre kesilmişti. Yayın akışının büyük bölümünü eğlence programlarına ayıran kanal, yayın kesintisinin ardından haber programlarını yayından kaldırma kararı aldığını duyurmuştu. (HABER MERKEZİ)

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER