Haluk Levent bağışını Twitter'dan duyurdu: TV'ye bağlanmak istedim ama olmadı

Son günlerde hedef gösterilen AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, televizyonların ortak yayınla başlattığı kampanyaya 500 bin TL bağış yaptığını sosyal medyadan duyurdu: AFAD emekçileri geldi aklıma...

Haluk Levent bağışını Twitter'dan duyurdu: TV'ye bağlanmak istedim ama olmadı

Depremin ardından bir yandan yardımları koordine ederken bir yandan da topladığı bağış miktarı 1 milyar TL'yi aşan ve hedef gösterilen AHBAP'ın başkanı Haluk Levent, televizyon kanallarının ortak yayınıyla başlatılan kampanyaya da bireysel bağış yaptı. 

Twitter'dan yaptığı paylaşımda "TV ye bağlanmak istedim ama olmadı" diyen Levent "Yıllarca beraber çalıştığımız eskisinden yeni yöneticisine kadar görüştüğüm bildiğim hatta yangınlarda sellerde özverili çalışmalarına tanık olduğum Afad emekçileri geldi aklıma. Onlara selam olsun. Ben de 500 bin ₺ bağış açıklıyorum" ifadelerini kullandı. 

 8 televizyon kanalının ortak yayında ATV’nin, Ahbap Derneği'ne destek veren Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun katılmasını istemediği iddia edilmişti. Haberle ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Haluk Levent de üzgün olduğunu belirterek 'sanatçılarla televizyonda para toplayalım' çağrısında bulundu. 

Daha sonra RTÜK başkanı ile görüşen Levent, "ATV'nin isimleri daha önceden belirlediğini, bunun bilgisinin kendisine önceden geldiğini iletti. Hepimiz hata yaparız" diyen Levent, eski tweetini silerek ATV yönetiminden özür diledi. 

OĞUZHAN UĞUR DA 500 BİN TL BAĞIŞLADI

Yardım çalışmaları nedeniyle hedef gösterilen bir diğer isim olan Oğuzhan Uğur da sahibi olduğu Babala TV adına kampanyaya 500 bin TL bağışladığını duyurdu. 

Uğur Twitter'dan "Yoğunluktan sanırım, biz de bağlanamadık ama dostlarımız oradaydı. Sayelerinde ulaşabildim ve Türkiye Tek Yürek kampanyasına ekibim adına 500bin ₺ bağışladım. Bir damla su olsun" paylaşımı yaptı. 

DUVAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER