Hayırsever Celal ve Sabri Özel'den Şemdinli ve Derecik'te 4 bin aileye gıda yardımı

Şemdinlili İş adamları Celal ve Sabri Özel kardeşler tarafından Hakkari’nin Şemdinli ve Derecik ilçesinde yaşayan dar gelirli 4 bin aileye gıda yardımı yapıldı.

Hayırsever Celal ve Sabri Özel'den Şemdinli ve Derecik'te 4 bin aileye gıda yardımı

Şemdinlili iş adamları Celal ve Sabri Özel kardeşler, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde yaşayan dar gelirli aileleri unutmadı. Her yıl Şemdinli ve Derecik ilçelerinde yaşayan dar gelirli ailelere yardımda bulunan Özel kardeşler, bu yıl da ilçe merkezleri ile köy ve mezralarda yaşayan dar gelirli 4 bin aileye Ramazan öncesi gıda yardımında bulundu. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının da destekleriyle tespit edilen dar gelirli ailelere Özel kardeşler tarafından gönderilen gıda kolileri, muhtarlar tarafından teslim alındı.

Özel kardeşlerin her yıl Şemdinli ve Derecik ilçelerine yardım desteğinde bulunduğunu ve kaydeden Muhtarlar Derneği Başkanı Lokman Bilmez, " hayırsever işinsanımız Sayın Celal ve Sabri Özel'e bu yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendileri gerek eğitim, gerek sağlık ve gerekse gıda yardımlarında hiçbir zaman Şemdinli ve Derecik ilçelerimizi ihmal etmediler. Binlerce öğrencimize burs yardımında bulunuyorlar ve binlerce işsiz gencimize iş imkanı sunuyorlar. Ramazan ayı öncesi de Şemdinli ve Derecik ilçelerimizdeki dar gelirli 4 Bin aileye ramazan koli yardımında bulundular. Muhtarlarımız ve ilçemiz adına Özel kardeşlere şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER