HDP, İç Anadolu’da seçim startını verdi

HDP, Konya ve ilçelerinde Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı desteklemek amacıyla seçim startını verdi.

HDP, İç Anadolu’da seçim startını verdi
HDP, Konya ve ilçelerinde Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı desteklemek amacıyla seçim startını verdi. Yapılan toplantılarda konuşan HDP Eş Başkan Yardımcısı Ayhan Bilgen, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemli bir fırsat olduğunu belirterek, herkesi şaşırtacak bir oy potansiyeliyle sandıktan çıkacaklarını vurguladı.


HDP Konya il ile Cihanbeyli ve Kulu ilçe örgütleri, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Selahattin Demirtaş'a destek olmak amacıyla seçim çalışmalarının startını verdi. Çalışmalar kapsamında Konya il ile Cihanbeyli ve Kulu ilçe binalarında halk toplantıları gerçekleştirildi. Toplantıya HDP Eş Başkan Yardımcısı Ayhan Bilgen, HDP MYK Üyesi Arife Köse, HDP PM Üyesi Ahmet Karakaş’ın yanı sıra çok sayıda partili il ve ilçe yöneticisi katıldı. Saygı duruşunun ardından toplantılarda konuşan Bilgen, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Bu seçimde Kulu ve Cihanbeyli’nin kendini gösterecek yerlerden biri olduğunu ifade eden Bilgen, “Herkesi son derece şaşırtacak yerlerde önemli oylar bize çıkacak. Bundan dolayı sandık güvenliği de bizim için çok önemli" şeklinde konuştu. HDP MYK üyesi Arife Kösen ise Demirtaş'ın sadece HDP'nin adayı değil birçok kesimin adayı olduğunu kaydederek, Demirtaş'ın Erdoğan'ın ezberini bozduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER