İdil'de 12 yaşında çocuğu istismar eden kişi serbest bırakıldı

Şırnak'ta 12 yaşındaki bir çocuğu istismar eden erkek, çevredekiler tarafından darbedildi. Polis tarafından gözaltına alınan kişi emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İdil'de 12 yaşında çocuğu istismar eden kişi serbest bırakıldı
Şırnak’ın İdil ilçesinde çarşı merkezinde bir erkek, 12 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunmaya çalışması üzerine çocuğun akrabaları ve çevredekiler tarafından darbedildi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. Kişi, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mezopotamya Ajansının haberine göre ismi öğrenilemeyen ve 40-50 yaşlarında olduğu iddia edilen istismar faili, çocuğun abisi ve çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine darbedildi.

Bir görgü tanığı yaşananlara ilişkin “Dükkanda oturuyordum, seslerden dolayı dışarı çıktım. Bir grup kişinin 45-50 yaşlarında bir adamı linç ettiklerini gördüm. Yanlarına giderek olayın ne olduğunu sordum. Zanlının çocuğu tenha bir yere zorla çağırdığını, çocuğu taciz ettiğini söylediler” dedi.

Bir esnafın ihbarı üzerine polislerin olay yerine geldiğini aktaran görgü tanığı, “Adamı gözaltına aldılar. Bu kişiyi tanımıyoruz ve yabancı biri” ifadelerini kullandı.

Çocuğun ailesi şikayetçi olmasına rağmen zanlı Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2020, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER