İstanbul'da silahlı saldırıda öldürülen iki kardeş Hakkari'de toprağa verdi

İstanbul'da uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybeden iş adamları Hacı Nazım Sözer ve kardeşi Ercan Sözer'in cenazeleri, memleketleri Hakkari'de binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile toprağa verildi.

İstanbul Küçükçekmece Adalet Sarayı açık otoparkında 3 gün önce uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybeden iş adamları Hacı Nazım Sözer ve kardeşi Ercan Sözer'in cenazeleri memleketleri Hakkari'ye getirildi. Aynı saldırına hayatını kaybeden yeğenleri Kadir Mendanoğlu'nun cenazesi ise Antalya'ya gönderildi. Araç konvoyu eşliğinde  Hakkari'ye getirilen Sözer kardeşlerin cenazeleri, önce Hakkari Devlet Hastanesi morguna getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından da binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile Kıran Mahallesi'ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye katılan Sözer kardeşlerin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenaze törenine Hakkari merkez ve il dışından aşiret liderleri, kanaat önderleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve binlerce  kişi katıldı.

 Sözer kardeşlerin taziyesi ise Merzan Mahallesi dörtyol camisinde kabul edilmeye başlandı.  / Hakkari Objektif Haber

03.jpg

04.jpg

4.jpg

06.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

7aceefea-dd75-4bed-a037-e5f4a4a10059.jpg

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2022, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER