KESK Şemdinli Temsilciliği açılış ve 1 Mayıs kutlamalarına davet

KESK Şemdinli Şubeler Platformu Şemdinli’de açılışı yapılacak Şemdinli KESK temsilciliği ve düzenlenecek 1 Mayıs yürüyüşüne katılım çağrısı yaptı.

KESK Şemdinli Temsilciliği açılış ve 1 Mayıs kutlamalarına davet
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

KESK Şemdinli Şubeler Platformu Şemdinli’de açılışı yapılacak Şemdinli KESK temsilciliği açılışı ve düzenlenecek 1 Mayıs yürüyüşüne katılım çağrısı yaptı.


KESK Şemdinli şube temsilcileri tarafından yapılan yazılı açıklamada Şemdinli’de ilk defa açılışı yapılacak KESK temsilciliği açılışına Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili Adayı Abdullah Zeydan’ın da katılacağı ve açılış sonrası eski polis noktası mevkiinde bulunan Şemdinli Kaya Halı Saha Tesislerinde 1 Mayıs kutlamaları yapılacağı kaydedildi.

Açıklamanın devamında; “tüm halkımızı yoksulluğa, sömürüye, hırsızlığa, iş cinayetlerine, esnek ve güvencesiz çalışmaya, kadına karşı şiddete, savaşa, faşizme dur demek için, dilimiz, kültürümüz, inanç özgürlüğümüz için, eşitlik için, adalet için insanca yaşam için tüm halkımızı 1 Mayıs’ta alanlara bekliyoruz” denildi.

TARİH : 1 MAYIS 2015 CUMA

SAAT  : 14.00

YER     :  KAYA HALI TEHSİSLERİ

NOT : ŞEMDİNLİ NAVŞAR İŞ MERKEZİNDE BULUNAN TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞI YAPILDIKTAN SONRA KİTLESEL OLARAK 1 MAYIS KUTLAMALARININ YAPILACAĞI KAYA HALI SAHA TESİSLERİNDE KUTLAMALARA KATILACAĞI KAYDEDİLDİ.


Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 17:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
navşar
navşar - 9 yıl Önce

eği̇ti̇m-sen ne teşekkürler

SIRADAKİ HABER