Süleyman Soylu, Selahattin Demirtaş'ı tehdit etti

AKP Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Demirtaş’a, “Haddinizi, hukukunuzu bilin. Demirtaş, buradan Türkiye’ye ilan ediyorum, orayı kafana yıkarız senin” sözleriyle tehdit etti.

Süleyman Soylu, Selahattin Demirtaş'ı tehdit etti

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Yeşiltepe Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında yaptığı konuşmada HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı, “Haddinizi, hukukunuzu bilin. Bir daha bizim teşkilatlarımıza ait el altından bir tehdit duyarsak, söylüyorum sana Demirtaş, buradan Türkiye’ye ilan ediyorum, orayı kafana yıkarız senin” sözleriyle tehdit etti.

Vatan’ın haberine göre; çözüm sürecine değinerek HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı eleştiren Süleyman Soylu, şu ifadeleri kullandı:

“Çözüm sürecine devam edeceğiz. Biz bu ülkede anaların neler çektiğini biliyoruz. Hiç kimse endişe duymasın. O Demirtaş bize vız gelir tırıs gider. Biz onunla perde arkasında el sıkışan partilerden falan değiliz.

Buradan söylüyorum, onları da uyarıyorum, AK Parti’nin teşkilat başkanıyım, Güneydoğu’da bizim teşkilatlarımızı seçim kampanyası başladığından itibaren tehdit ediyorlar.”

‘Orayı kafana yıkarız senin’

Soylu, şöyle devam etti:

“Buradan Demirtaş’a söylüyorum. Haddinizi, hukukunuzu bilin. Bir daha bizim teşkilatlarımıza ait el altından bir tehdit duyarsak, söylüyorum sana Demirtaş, buradan Türkiye’ye ilan ediyorum, orayı kafana yıkarız senin. Bu millet senin gibi yalancıları ve dolandırıcıları çok gördü. Kimsenin endişesi olmasın AK Parti iktidarda olduğu sürece, Recep Tayyip Erdoğan devlet başkanı olduğu sürece bu ülkenin tek çakıl taşını bile kimse koparamaz.”

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER