Marmara Üniversitesi’nde Saldırı Sürüyor

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü önündeki durakta bir öğrenci ülkücü grubun saldırısına uğradı. Öğrenciler saldırılara karşı saat 15.00'e dek Boğa heykelinde oturma eylemi yapıyor

Marmara Üniversitesi’nde Saldırı Sürüyor
Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü önündeki durakta bekleyen bir öğrenci ülkücü grupların satır ve demir sopalı saldırısına 

uğradı. Hastaneye kaldırılan öğrencinin başına dikiş atılıyor.

Göztepe Kampüsü’nde dün de benzer bir saldırı yaşanmış, saldırıyı protesto etmek için kampüs önünden yürüyüşe başlayan öğrenciler polisin TOMa ve biber gazlı müdahalesi ile karşılaşmıştı.

Saldırılara karşı bugün 13.00’te Göztepe Kampüsü’nde basın açıklaması yapılması çağrısı üzerine diğer üniversitelerden kampüse gelmek isteyen öğrenciler Söğütlüçeşme metrobüs durağında polis barikatıyla karşılaştı.

Marmara Üniversitesi öğrencileri Boğa heykelinde oturma eylemine başladı. Kampüste polisin olduğu fotoğraflar sosyal medyada paylaşılırken, Haydarpaşa Kampüsü'nden Boğa'ya yürüyen öğrencileri de polis takip ediyor. Öğrenciler de sosyal medyadan yaptıkları duyurularla saat 15.00’e dek oturma eylemini sürdüreceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2014, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER