Nusaybin'de hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi

Sokağa çıkma yasağının yeniden ilan edildiği Nusaybin’de iddiaya göre polis 56 yaşındaki Fehime Aktı’yı öldürdü. 12 yaşındaki M.A.’ da omzuna isabet eden kurşunla yaralandı.

Nusaybin'de hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi

5.’si ilan edilen sokağa çıkma yasağında Nusaybin’de hayatını kaybeden sivil yurttaş sayısı 4’e yükseldi. 56 yaşında olduğu öğrenilen Fehime Aktı adlı bir kadın, iddiaya göre yaşadığı Dicle Mahallesi’nde yer alan Tunç Caddesi üzerinde polislerce üzerine atılan bombaatar mermisin göğsüne isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Yaralanması üzerine hemen Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aktı’nın ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Mardin Devlet Hastanesi’nde sevk edildi. Atkı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

12 yaşındaki çocuk yaralandı

Fırat Mahallesi’ne yönelik devam eden çatışmalar sırasında 12 yaşındaki M.A. adlı bir çocuğun polisin açtığı ateş sonucu sol omzundan yaralandığı iddia edildi.

Çocuğun henüz hastaneye kaldırılmadığı öğrenildi.

6 polis, 6 asker yaralanmıştı

İlçede dün düzenlenen iki ayrı saldırıda da 6 polis ve 6 asker yaralanmıştı.

Mardin Valiliği de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 3 PKK’linin yaşamını yitirdiğini, başka bir patlamada da 1’i çocuk 5 kişinin yaralandığını, çatışmalarda 6 asker ve 6 polisin ise hafif yaralandığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER