ÖDP'den üyelerine çağrı: HDP müşahidi olalım

Üyelerine çağrı yapan ÖDP İstanbul İl Örgütü, “İstanbul’daki bütün üyelerimiz HDP ilçe örgütleriyle iletişime geçmeli, ihtiyaç duyulan sandıklarda görev almalıdır” dedi.

ÖDP'den üyelerine çağrı: HDP müşahidi olalım

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) İstanbul İl Örgütü, tüm üyelerine,”Oy hırsızlığını engellemek için HDP müşahidi olma” çağrısında bulundu.

AK Parti’nin HDP’ye yönelik saldırılarını protesto ederek HDP’nin yanında olduğunu duyuran ÖDP İstanbul İl Örgütü, resmi Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Dün Diyarbakır’daki katliam girişiminin ardından şimdi de İstanbul ve daha bir çok kentte HDP seçim görevlileri gözaltına alınıyor. AKP’nin ve Erdoğan’ın faşist saldırıları karşısında HDP’yi yalnız bırakmayacağız, dayanışma içerisinde olacağız.

“Öncelikle yapmamız gereken yarınki seçimlerde müşahit olup AKP’nin oy hırsızlığını engellemek. İstanbul’daki bütün üyelerimiz HDP ilçe örgütleriyle iletişime geçmeli,ihtiyaç duyulan sandıklarda görev almalıdır.”

HDP’den çağrı

HDP İstanbul Bilgi İşlem Merkezi, yarın yapılacak genel seçimde İstanbul’un Çatalca, Silivri, Pendik, Beykoz, Şile, Bayrampaşa, Sarıyer ve Kağıthane içlerinde müşahit eksikliklerinin olduğunu belirterek, halkın bu ilçelerde müşahit olmaları için HDP’ye başvurmaları çağrısında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER