Öktem Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Şanlıurfa karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Zafer Öktem'in ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Öktem Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

1 Eylül Perşembe günü Siverek - Şanlıurfa karayolunda meydana gelen kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Zafer Öktem'in ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Aile adına babası Zübeyir Öktem tarafından paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi: 

"Oğlum Zafer Öktem'i elim bir kazada genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kaza sonrasında gerek hastaneye gelen gerekse de telefonlarla geçmiş olsun dileğinde bulunan akraba, dost ve arkadaşlarına, vefatı ile cenazemizle ilgilenen, cenaze töreninde bulunan, taziyemizde acımızı paylaşan, yardımlarını esirgemeyen mahallemizin değerli sakinleri komşularımıza, yurtiçi ve yurtdışından gelen, telefonla, maillerle ve sosyal medya aracılığı ile baş sağlığı dileklerini sunan dost ve akrabalarımıza; başta Hakkari, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca, Derecik, İran, Irak, Van ve Başkale olmak üzere bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmayan dualarıyla yanımızda olan tüm bölge halkına; merhumun arkadaşlarına, tüm dost ve akrabalarımıza; TEŞEKKÜR EDER, ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ...

AİLE ADINA ZÜBEYİR ÖKTEM (BABASI)

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2022, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER