Osmaniye'de HDP binasına saldırı

Osmaniye’de Şırnak’taki karakol saldırısında hayatını kaybeden Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın için yürüyüş düzenleyen bir grup HDP il binasına taşlı saldırıda bulundu, binanın çatısına çıkarak Türkiye bayrağı astı.

Osmaniye'de HDP binasına saldırı

Osmaniye’de Halkların Demokratik Partisi (HDP) il binasına bir grup taşlı saldırıda bulundu, binanın çatısına çıkarak Türkiye bayrağı astı.

Dicle Haber Ajansı’nın (DİHA) haberine göre, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Ayvalık köyünde bulunan Ayvalık Jandarma Karakolu’na PKK’liler tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan için bir grup yürüyüş düzenledi.

Yürüyüşle Dr. Ahmet Sadık Caddesi üzerinde bulunan HDP binasının önüne gelen grup, binaya taşlarla saldırarak, binanın çatısına çıkarak Türkiye bayrağı astı.

Kimsenin bulunmadığı bina önünde bir süre sloganlar atan grup daha sonra dağıldı.

Osmaniye’de bir haftadan beri gergin bir havanın hakim olduğunu söyleyen HDP Parti Meclis (PM) üyesi Gülabi Köseoğlu, geçen hafta parti binasında halk toplantısı düzenledikleri bir sırada bir grubun binanın karşısındaki çatılara çıkıp provokasyon yaratmaya çalıştığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2015, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER