Polisten Berkin ve ailesine sinkaflı sözler

U.Ç adlı polis facebook'ta Berkin'in fotoğrafını paylaşarak üstüne, "boyle ekmek almaya gidersen, ananı boyle ....ler o... çocuğu" yazdı.

Polisten Berkin ve ailesine sinkaflı sözler
14 yaşındaki Berkin Elvan'ın yaşama veda etmesi Türkiye'yi yasa boğarken, U.Ç. adlı bir polisin Facebook sitesinden paylaştıkları infial yaratacak cinsten. Polis U.Ç. kendi sayfasından yaptığı paylaşımda, izninin iptal olduğunu belirterek Berkin'e ve ailesine sinkaflı küfürler savurdu. Polis, olayın sosyal medyada duyulmasının ardından kısa bir süre sonra facebook hesabını dondurdu.

Polisten Berkin ve ailesine sinkaflı sözler

'BU POLİS HALA GÖREVDEYSE HEPİMİZİN BAŞINA SIKAR'

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yaşadığı yerin İstanbul olarak görülen U.Ç.'nin profilindeki fotoğraflar ve yazışmaları polis olduğunu ortaya koyuyor. U.Ç adlı polis facebook'ta Berkin'in fotoğrafını paylaşarak üstüne, "boyle ekmek almaya gidersen, ananı boyle ....ler o... çocuğu" yazdı. Sosyal paylaşım sitelerinden vatandaşlar, "Bu polis görevdeyse hala hepimizin başına yarın kurşun sıkılacak demektir" diyerek tepki gösterdi.

'KAFANA SIKAN ÇEVİĞİN ELLERİNDEN ÖPERİM!'

Bu fotoğraf ve yorumunun hemen öncesinde, U.Ç, "amk berkin misin nesin. Senin yüzünden iznim kapandı. Nesiniz lan siz kimsiniz. Neymiş ekmek almaya gidiyomuş. Kafana sıkan çeviğin ellerinden öperim. Hepiniz a.q bundan sonra dışarıda ayrımcılık var size. Karakterini s...tiklerim. Beni bu hale soktunuz lan o... Çocukları" diye yazdı. Sosyal paylaşım sitelerinden fotoğrafa yapılan yorum ve tepkiler sonucu U.Ç hesabını dondurdu. /EVRENSEL

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER