Sat Buzul Gölleri'ndeki 4. Cilo Festivali etkinliklerle gerçekleştirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları'ndaki Sat Buzul Gölleri'nde 4. Cilo Festivali etkinliklerle gerçekleştirildi.

Sat Buzul Gölleri'ndeki 4. Cilo Festivali etkinliklerle gerçekleştirildi

Hakkari Valiliği ve Yüksekova Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen festivalde, rafting, kano ve bisiklet yarışları, doğa yürüyüşü, yamaç paraşütü, tırmanış, kayak, snowboard ve flyboard etkinlikleri yapıldı.

SABRİ BARAN ÖZEL EĞİTİM KÜLTÜR VE DOĞAYI KORUMA DERNEĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Festivale Şemdinli'den katılan Sabri Baran Özel Eğitim Kültür ve Doğayı Koruma Derneği yoğun ilgi gördü. Dernek üyeleri tarafından festival alanında yöresel yemek Keledoş hazırlanarak yaklaşık 350 kişiye dağıtılırken, davetlilere sınırsız çay ikram edildi. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ömer Cimşit ve protokol üyeleri de dernek çadırını ziyaret ederek, dernek ile ilgili bilgi aldı.

Sanatçı Murat Kekili ve Aydın Aydın'ın da sahne aldığı festivale Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları Tevfik Kumbasar ve Mustafa Berat Kasımoğlu, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Muammer Alper, kurum amirleri, yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda vatandaş katıldı.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER