Şemdinli Belediyesi Beşevler Mahallesi'nde yol çalışması yapıyor

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Şemdinli Belediyesi, Beşevler Mahallesi 115 Sokak bölgesinde yol açma ve genişletme çalışmaları yapıyor.

Şemdinli Belediyesi Beşevler Mahallesi'nde yol çalışması yapıyor
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli'ye hizmet etmeye devam ettiklerini söyleyen Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanı Nahide Yıldız, "yaptığımız çalışmalarla Şemdinli'yi hak ettiği noktaya taşıyacağız. Yol hizmeti vatandaşın en tabii hakkı olan bir hizmettir" dedi.

Şemdinli Belediyesi yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şemdinli'nin mahallelerinde tespit edilen ihtiyaçlar doğrultusunda, sokak aralarında yol açma, genişletme ve yama çalışması yapan belediye ekipleri vatandaşların takdirini topladı. Yol hizmetinin vatandaşın en birinci hakkı olduğuna vurgu yapan Şemdinli Belediye Eşbaşkanı Nahide Yıldız yaptığı açıklamada; “bizim görevimiz Şemdinli'yi hak ettiği noktaya taşımak, bunun için ne gerekiyorsa yapmak ve neticede kendisinden söz ettiren bir şehir olmasını sağlamaktır. Bu Beşevler mahallemizde tespit ettiğimiz eksiklikleri tamamlamak için ekiplerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şemdinli her alanda en iyi hizmeti almayı hak ediyor. Biz de bunun için elimizden geleni yapıyoruz; yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Şemdinli için en iyisi neyse onu yapacağız" dedi.
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 11:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Partizan şemzinanlı
Partizan şemzinanlı - 9 yıl Önce

başkan nahide eğer sen şemdinli için bir şeyler yaparsan yaparsın yoksa şemdinli halkı umudunu kesmiş kolay gelsin.

SIRADAKİ HABER