Şemdinli Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde genel temizlik çalışmaları ile başlayan Şemdinli Belediyesi, çalışmalarına yollara parke taşı döşeyerek devam ediyor.

Şemdinli Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

2014 Yerel Seçimlerinde Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) kazanan Şemdinli Belediyesi, bahar temizliği, çöp toplama kampanyası ve ilçe merkezindeki rafüjlere çiçek ekme ile yeşillendirme çalışmalarının ardından çalışmalarına cumhuriyet caddesine parke taşı döşeyerek devam ediyor.

Eş Başkan Nahide Yıldız çalışmaları yerinde takip etti

Şemdinli Belediyesi Eş Başkanı
 Nahide Yıldız  ve beraberinde bulunan BDP İlçe Başkanı Davut Evin ile BDP ilçe çalışmaları yerinde takip etti.

Eş Başkan Yıldız Kilit Taş Döşemesinin Yanısıra Bozuk Yollarda Onarılacak!

Çalışmaları yerinde takip eden Eş Başkan Nahide Yıldız; " bilindiği üzere cumhuriyet caddesi uzun zamandan beri kilit taşı döşenmiş. Ancak zamanla caddenin birçok bölgesinde çökme mevdana gelmiş. Bizlerde bozulan yerleri yeniden onarıma geçirmek için harekete geçtik" dedi.

Eş Başkan Nahide Yıldız Bütçemiz yeterli olursa sıcak asfalt dökeceğiz

Eş Başkan Nahide Yıldız; " bizler daha yeni seçildik ve göreve yeni başladık. Beldiyemizin bütçesi oldukça az. Bu nedenle bütçeye göre hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuan da ilçenin bozuk olan cadde ve ara sokaklarını kilit taşı döşeyerek yeniden onarıyoruz. Ancak bütçemizin yeterli gelmesi durumunda sıcak asfalt dökeceğiz" dedi.

Eş Başkan
n Nahide Yıldız, BDP İlçe Başkanı Davut Evin ve beraberinde bulunan heyet daha sonra Şemdinli Devlet Hastanesi'ne giderek hasta ziyaretinde bulundu.







Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2014, 22:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
herki
herki - 10 yıl Önce

biri çıkıpta ya kardeşim bu elektriğin hali ne millet perişan oldu nerde buranın büyükleri nerde hak arama yazık yazık

HERKİ2
HERKİ2 - 10 yıl Önce

belediye şunu demek istiyor şimdiye kadar paramız olmadı o yüzden hep size taş döşedik ama bundan sonra paramız olursa asfalt dökeceğiz .
demekki bundan önceki belediyenin icraatlarının yanlış olduğunu kabul ediyorsunuz.

NAWŞAR
NAWŞAR - 10 yıl Önce

yaw tamam sizi seviyoruz ama nedir her sene yap sonra boz tekrar yap, üzerine bide reklam yap. bi kere salam yapin altyapisini döşeyin dört beş yil dursun sizde rahat edin bizde...ği

semzınan hızmet ıstıyor
semzınan hızmet ıstıyor - 10 yıl Önce

ya kardesım bıldım bıleleı beledıyenın yaptıgı tek calısma bu alt yapıyı saglam tutun oraya verdıgız paralarla daha guzel ısler yapın halk huzr ıstıyor merkezde sosyal tesıs yok yapın guzel bı sosyal tesıs..artık bırakın taslarla ugrasmayı..

HEY DUNYA
HEY DUNYA - 10 yıl Önce

her seci̇len taş döşüyor...

SIRADAKİ HABER