Şemdinli'de Birlik İletişim Adlı İşyeri Açıldı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde Birlik İletişim hizmete açıldı.

Şemdinli'de Birlik İletişim Adlı İşyeri Açıldı

Şemdinli ilçesinde Birlik İletişim adlı işyeri hizmete açıldı. Cumhuriyet Caddesi, Yavuz Sultan Selim İlköğretim ve Ortaokulu karşısında açılışı yapılan Birlik İletişim, 3 kişiyi istihdam edecek. Açılışa; Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin, Türk Telekom Distribütörü İsmail Serhat Başar, EDM Müdürü Veysel Öntürk ve çok sayıda esnaf katıldı.

Açılışta kısa bir açıklamada bulunan Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin; “özellikle dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde ilçemizde yeni işyerleri açılıyor olması katma değer ve istihdam alanı için değerlidir. Dolayısıyla açılışını yapıyor olduğumuz işyerinin de istihdam sağlayacağı için, işletme sahibi genç girişimci Mustafa kardeşimize teşekkür ediyor, iş hayatında üstün başarılar diliyorum. Ümit ediyorum ki daha başarılı işlere imza atacaktır. Bu vesile ile işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, bol ve bereketli kazançlar sağlamasını diliyorum” dedi.

İşyeri Sahibi Mustafa Eroğlu da; katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2021, 23:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
şevket  öktem
şevket öktem - 3 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun bereketli kazançlar dilerim şemdinli haber iyiki yerel basın olarak varsınız sizleride azer kardeşimizide kutlarım

SIRADAKİ HABER