Şemdinli'de 'Dinamik Denetim Modeli' denetimi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Kontrollü Normalleşme Dönemi 'Dinamik Denetim Modeli' kapsamında denetim gerçekleştirildi. 

Şemdinli'de 'Dinamik Denetim Modeli' denetimi

Şemdinli ilçesinde Kontrollü Normalleşme Dönemi 'Dinamik Denetim Modeli' kapsamında denetim gerçekleştirildi. 

İçişleri Bakanlığı'nın 81 İl Valiliğine gönderdiği 'Dinamik Denetim Süreci' konulu genelgesi kapsamında, ülke genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri ve denetimleri Şemdinli ilçesinde de gerçekleştirildi. İlçe esnafını gezen Kaymakam Yakup Güven, Belediye Başkanı Tahir Saklı ve protokol üyeleri, Hakkari'nin mavi bölgede kalması için  harekete geçtiklerini ve herkesin üzerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Denetime Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Erdoğan Carık, Şemdinli Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin, denetim ekibi ve muhtarlar katıldı. 

Yapılan denetimlerin ardından Kaymakam Yakup Güven Başkanlığı'nda kurum müdürlerinin de katılımıyla 'Kontrollü Normalleşme Dönemi 'Dinamik Denetim Modeli' toplantısını gerçekleştirildi.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER