Şemdinli'de 'Erdoğan' kutlaması

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle Cumhur İttifakı seçmenleri Seyir Tepesi'nde toplanarak kutlama yaptı. 

Şemdinli'de 'Erdoğan' kutlaması

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Şemdinli'de Cumhur İttifakı seçmenleri kutlama yaptı. Seyir Tepesi'nde bir araya gelen Cumhur İttifakı seçmenleri burada havai fişekli ve halaylı kutlama yaptı. Türk bayrakları ve parti flamalarıyla şehir turu yapan partililer daha sonra cumhuriyet caddesindeki ziraat bankası önünde bir araya geldi.

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, " Malumunuz 2023 seçimleri Türkiye için bir miladdı. Özellikle ülkemize hem dışardan hem içerdeki, hem dostlarının hem de düşmanlarının gözü ve kulağı bu seçimin neticesindeydi. Rabbimize çok şükür ediyoruz ki; yine sağduyu kazandı. Yine bu necip millet bir daha ayağa kalktı. Vatansever millet bayrağını aldı seçimi kazandı. Rabbim inşallah ülkemize zeval vermesin, Rabbim bu huzuru elimizden almasın, Rabbim ülkemizin düşmanlarının gözünü kör eylesin, Rabim inşallah bu sadakat ve bu sevgi oldukça ülkemizi ilelebet, bayrağımızı ilelebet göklerde muhafaza eylesin inşallah. Seçimin sonucu hepimize hayırlı olsun" dedi.  

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2023, 05:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER