Şemdinli - Van yolcu minibüsü kaza yaptı: 1 ölü, 18 yaralı

Şemdinli - Van seferlerini düzenleyen özel bir firmaya ait minibüs Van-Hakkari karayolunda bulunan Ova Dinlenme Tesisleri önünde kaza geçirdi. Meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

Şemdinli - Van yolcu minibüsü kaza yaptı: 1 ölü, 18 yaralı
Şemdinli - Van seferlerini düzenleyen özel bir firmaya ait minibüs Van-Hakkari karayolunda bulunan Ova Dinlenme Tesisleri yakınlarında kaza geçirdi. Meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saat 18.30 sıralarında Van-Hakkari Karayolu'nun 130'uncu kilometresindeki Ova dinlenme tesisleri önünde meydana geldi. Hakkari'den Van'a giden, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen otomobil, Van'dan Şemdinli'ye gelen yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada, otomobil ve münibüste bulunan çoğu hafif 19 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Yaralılardan durumu ağır olan Sait Cihan (59), kaldırıldığı Başkale Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. / DHA



Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER