Şemdinli'de 15 Temmuz Etkinliği

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 15 Temmuz etkinliği düzenlendi.

Şemdinli'de 15 Temmuz Etkinliği

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli İlçesi'nde 15 Temmuz etkinliği düzenlendi. İkindi namazının ardından ulu camide verilen mevlidi şerif ile başlayan etkinlikte cami çıkışı sonrası Şemdinli Belediyesi tarafından hazırlanan helvalar vatandaşlara dağıtıldı. Etkinlik kapsamında Şemdinli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen bisiklet turu düzenlendi. 5 kilometre pedal çeviren sporcular cumhuriyet caddesinde protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Etkinlik, akşam Şemdinli Belediye bünyesindeki Kültür Merkezi bahçesinde de devam etti. Belediye Başkanı Tahir Saklı’nın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte İlçe Kaymakamı Yakup Güven’de kısa bir konuşma yaptı. Kaymakam Güven ve Başkan Saklı, 15 Temmuz’un önemine vurdu yaptı. Sinevizyon gösterisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı olarak yayınlanan halka seslenişi, şiir dinletisi, müzik ziyafeti ile devam eden etkinlik, saat 00.13’te yurtta ve ilçede eş zamanlı sala okunmasıyla son buldu.

Etkinliğe; ilçe Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Tahir Saklı, 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Rafet Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdoğan Carık, İlçe Emniyet Müdürü Murat Evren, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.




Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2020, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER