Şemdinli'de Diyaliz Hastası Kalp Krizinden Öldü!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'de Diyaliz tedavisini gören Necibe Bedük Diyaliz tedavisini gördükten sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Şemdinli'de Diyaliz Hastası Kalp Krizinden Öldü!
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli İlçesi’de Diyaliz tedavisini gören Necibe Bedük Diyaliz tedavisini gördükten sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırında bulunan Tütünlü (Evliya) Köyü'nde oturan Diyaliz hastası Necibe Bedük (66) sabah saatlerinde Diyaliz aracı ile evinden alınarak haftalık Diyaliz tedavisi için Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Sabah saat 07.30'de tedaviye alınan Diyaliz hastası Necibe Bedük 4 saatlik tedavisi saat 11.30 sıralarında tamamlandı. Tedavisi tamamlanan Bedük diyaliz aracıyla evine gönderildi. Şemdinli – Tütünlü Köyü yolunun Yaylapınar Köprüsü mevkiinde aniden fenalaşan Diyaliz hastası Necibe Bedük bölgeye çağırılan ambulans ile Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bedük burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Hastahane Yönetiminden Açıklama

Şemdinli Devlet Hastanesi Yönetimi; "Necibe Bedük yaklaşık 2 yıldan beridir haftada 3 gün 4'er saat Şemdinli Devlet Hastanemizde tedavi görmektedir. Bedük, bugün de rutin tedavisi için diyaliz aracıyla evinden alınarak hastanemize getirilmiştir. Sabah saat 07.30 sıralarında diyalize bağlanan Bedük'ün tedavisi 11.30 sıralarında tamamlanmış ve diyaliz aracıyla evine gönderilmiştir. Bedük, bir süre sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hastanemize getirilmiştir ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmamıştır" denildi.

Bedük'ün cenazesi toprağa verilmek üzere Tütünlü (Evliya) Köyü'ne gönderildi.



Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 08:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nevzat Özel
Nevzat Özel - 9 yıl Önce

Mekanı cennet olsun ruhu şad olsun..

SIRADAKİ HABER