Şemdinli'de 'İmkanı olan bıraksın, ihtiyacı olan alsın' kampanyası

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, "İmkanı olan bıraksın, ihtiyacı olan alsın" denilerek gıda ve temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu stand bırakıldı.

Şemdinli'de 'İmkanı olan bıraksın, ihtiyacı olan alsın' kampanyası
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesinde, "İmkanı olan bıraksın, ihtiyacı olan alsın" denilerek gıda ve temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu stand bırakıldı.

Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından Korona virüs Covid-19 salgının yaşandığı bu günlerde ihtiyacı olan kişiler için Serment Caddesi üzerindeki Şemdinli Belediyesi Organik Ürün Pazarı'nda temel ihtiyaçların bulunduğu stand kuruldu.

Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin, "Kültürümüzde de var olan dayanışma örneği İmkanı olan bıraksın, ihtiyacı olan alsın diyerek bir stand kurduk. Güzel bir uygulama ile dayanışma örneği teşkil ettiğine inanıyoruz. Vatandaşların hareketinin yoğun olduğu, buraya ihtiyaç maddeleri koyabilecekleri bir yer olsun istedik" dedi.

Tekin; "çevremizde bilmediğimiz, göremediğimiz, fark edemediğimiz ihtiyaç sahibi çok insan var. Şimdi el uzatmanın tam zamanı. Gıda ağırlıklı yardım paketlerini bırakıyoruz, ihtiyacı olan vatandaş alıyor. İhtiyaç sahibi, kimin yardım ettiğini bilmeyecek, yardım eden kime gittiğini. Yani bir elin verdiğini diğer el bilmeyecek. Bütün yardımseverleri ve esnafımızı kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER