Şemdinli'de Koronavirüs farkındalık standı kuruldu

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde Şemdinli Belediyesi ve Toplum Sağlık Merkezi işbirliği ile Koronavirüs hastalığı (COVID-19) ile ilgili stant kuruldu, bilgilendirme yapıldı.

Şemdinli'de Koronavirüs farkındalık standı kuruldu

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesinde Şemdinli Belediyesi ve Toplum Sağlık Merkezi işbirliği ile Koronavirüs hastalığı (COVID-19) ile ilgili stant kuruldu, bilgilendirme yapıldı.

Dünyada hızla yayılan Koronavirüs hastalığı (COVID-19) ile ilgili Şemdinli Belediyesi de çalışmalarını hızlandırdı. Şemdinli Belediyesi ve Toplum Sağlık Merkezi işbirliği ile ilçenin farklı noktalarında Koronavirüs hastalığı (COVID-19) ile ilgili stand kuruldu, vatandaşlar bilgilendirildi. Standı ziyaret eden Belediye Başkanı Tahir Saklı, burada vatandaşlara bilgi paylaşımında bulundu. Başkan Saklı daha sonra ilçe esnafını da gezerek, broşür dağıttı. Başkan Saklı, “özel de Şemdinli ilçemizde genelde ülkemizde bu hastalıkla ilgili henüz hiçbir vaka yok. Bu hastalıkla ilgili belediye olarak da tedbirlerimizi almış durumdayız. Toplu taşıma araçlarımızda ve parklarımızda dezenfekte çalışmalarına başlıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2020, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER