Serıkaniye'de 2 köy ve birkaç mezra özgürleştirildi

YPG güçlerinin Serêkaniyê’nin batısında çetelere karşı düzenlediği operasyonda çetelerin konumlandığı 2 köy ve birkaç mezra özgürleştirildi.

Serıkaniye'de 2 köy ve birkaç mezra özgürleştirildi
YPG güçlerinin Serêkaniyê’nin batısında çetelere karşı düzenlediği operasyonda çetelerin konumlandığı 2 köy ve birkaç mezra özgürleştirildi. YPG güçleri dün gece Cezaa’ya bağlı Arca Şexan ve Sutûk köyleri arasında iki ayrı noktada konumlanan çetelere yönelik de bir eylem gerçekleştirdi. Eylem sonucunda bir motosiklet imha edildi.


Yazılı bir açıklama yayınlayan YPG Basın Merkezi, dün gece saat 21.00’da Cezaa’ya bağlı Arca Şexan ve Sutûk köyleri arasında iki ayrı noktada konumlanan çete gruplarına karşı bir eylem gerçekleştirdiğini belirtti. Eylem sonucunda bir motosiklet imha edildiğini belirten YPG Basın Merkezi, “Müdahale amacıyla alana gelmek isteyen çete grupları da etkili bir şekilde vurulmuştur. Burada da 1 adet 23'lük doçka imha edilmiştir. Eylemde tespit edilebilen 15 çete öldürülmüş, 6 çete de yaralanmıştır” dedi.

YPG güçleri Serêkaniyê’nin batısında da çetelere karşı bir operasyon düzenlediğini belirten YPG Basın Merkezi şunları kaydetti: “Operasyonda çetelerin konumlandığı 2 köy ve birkaç mezra güçlerimiz tarafından özgürleştirilmiştir. Operasyondaki ölü ve yaralı çete sayısı tespit edilememiştir.” 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER