Ünlü sanatçı Haluk Levent, Dr. Handan Yılmaz'ı Fikret Palta'ya istedi

AHBAP kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent, Muş’taki muhtaç aileye ev yapma sözü veren gence, eski Şemdinli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktoru Handan Yılmaz’ı istedi.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Dr. Handan Yılmaz'ı Fikret Palta'ya istedi


Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

AHBAP kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent,  Muş’taki muhtaç aileye ev yapma sözü veren gence, eski Şemdinli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktoru Handan Yılmaz’ı istedi.
 
Muş’ta zor şartlarda yaşam mücadelesi veren aileye AHBAP sahip çıktı. AHBAP korucusu Haluk Levent, Muş’ta zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren aileye ev yapan kişinin evine giderek yemek yapma sözü verdi. Bu yardım duyurusunu gören Fikret Palta, aileye ev yaptıracağını söyledi ancak Haluk Levent'ten farklı bir isteği vardı: Kız isteme! Gönlünü eski Şemdinli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktoru Handan Yılmaz’a kaptıran Fikret Palta, ünlü sanatçı Haluk Levent’in kız isteme töreninde eşlik etmesi koşuluyla evi yaptıracağını söyledi. Buna kayıtsız kalmayan ünlü sanatçı Haluk Levent, eski Şemdinli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktoru Handan Yılmaz’ı, Fikret Palta’ya istedi. Dünya evine girmeleri için ilk adımlar atıldı, kahveler içildi, yüzükler takıldı.

Yılmaz ve Palta çifti, kız isteme töreninde kendilerine eşlik eden ünlü sanatçı Haluk Levent ve davetlilere teşekkür etti.

Bir süre önce Şemdinli Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktoru olarak görev yapan Dr. Handan Yılmaz, Dr. Kenan Kırteke ve Anestezi Uzmanı Hasan Aktaş ile beraber Şemdinli İlçesi'nde ilk kent genelinde ise ikinci kez Total Laparoskopik Histerektomi (kapalı rahim) ameliyatını gerçekleştirmişti.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER