Yalçın Akdoğan: Öcalan süreci daha doğru okuyor

Başbakan Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, “Öcalan’ın süreci diğerlerinden daha doğru okuduğunu düşünüyorum. ” dedi.

Yalçın Akdoğan: Öcalan süreci daha doğru okuyor
 Başbakan Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, “Öcalan’ın süreci diğerlerinden daha doğru okuduğunu düşünüyorum. ” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, “Öcalan’ın süreci diğerlerinden daha doğru okuduğunu düşünüyorum. Belki televizyon imkânı, birçok tartışma programı izlemesi rol oynamıştır.” dedi.

Akdoğan Milliyet gazetesinden Serpil Çevikcan’a konuştu.

Akdoğan şunları söyledi:

“Ben Öcalan’ın süreci diğerlerinden daha doğru okuduğunu düşünüyorum. Belki televizyon imkânı, birçok tartışma programı izlemesi rol oynamıştır.

“Suriye’de vesaire birçok ülkede farklı aşamalardan geçti. Onlarca yıldır bu işlerin içinde olduğu için farklı bir bakış açısı da vardır. Olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi vardır.

“Dikkat ederseniz onun verdiği mesajlar diğerlerinin verdiği mesajlara göre sürecin geleceğini daha çok düşünen bir hassasiyeti yansıtıyor.” / İMC

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2014, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER