Yenikapı mitinginde Kılıçdaroğlu anonsuna yuhalama

Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nin davetlilerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adının anons edildiği anda yuhalama sesleri yükseldi. Kılıçdaroğlu’nun yuhalamasına tepki gösteren organizasyonun sunucusu, ” Asla, bugün bütün liderleri bağrımıza basacağız. Gün birlik günü” diyerek kitleye telkinde bulundu.

Yenikapı mitinginde Kılıçdaroğlu anonsuna yuhalama

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Yenikapı Meydanı’nda yapılacak olan “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” saat: 17.00 itibariyle başladı.

Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı Binali Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları katılıyor. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları ise mitinge çağrılmadı.

Kılıçdaroğlu anonsuna yuhalama

Liderlerin katılımının beklendiği miting organizasyonunda sunuculuğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yer aldığı mitinglerde sunuculuğu üstlenen Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Genel Koordinatörü Orhan Karakurt yapıyor.

Orhan Karakurt, liderlerin buradaki buluşmada bir arada olacağını hatırlatıp isimlerini anons ederken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismini anons ettiği esnada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yuhalandı.

Kılıçdaroğlu’nun adının anons edildiği anda yükselen yuhalama seslerinin videosunu DHA paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun yuhalamasına tepki gösteren Karakurt ise, “Asla, bugün bütün liderleri bağrımıza basacağız. Gün birlik günü” diyerek telkinde bulundu.

Bunun üzerine Kılıçdaroğlu’nun ismi yeniden anons edildi, bu kez de kalabalıktan alkış sesleri yükseldi.

Aynı şekilde MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ismi anons edildiğinde de kalabalıktan alkışlar yükseldi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER