YPG çetelere büyük bir darbe vurdu

YPG güçleri 31 Mart’ta Til Temir’de gerçekleştirdiği eylemlerde çetelere ağır darbe vurdu. Toplamda 25 çete öldürülürken, en az 10 çete de yaralandı

YPG çetelere büyük bir darbe vurdu

Bölgede bulunan ANHA muhabirleri, 31 Mart’ta YPG, YPJ güçlerinin Til Temir’in Til Nasri, Tilhefyan, Tilşamiran ve Tilbaz köylerinde gerçekleştirdiği bir dizi eylemde 25 çete öldürdüğünü, en az 10 çetenin de yaralandığını kaydetti. Koalisyon uçakları da çetelere ait doçka yüklü 2 aracı imha etti. Öldürülen çetelerin cenazelerinin Abdulaziz dağına götürüldüğü öğrenildi.

Muhabirler, (1 Nisan) gecesi YPG, YPJ güçlerinin Til Temir de gerçekleştirdiği bir dizi eylemde 25 çete öldürüldü, en az 10 de yaraladı. Koalisyon uçakları ise gerçekleştirdiği bombardımanda çetelere ait doçka yüklü 2 aracı imha etti.

31 Mart’ı 1 Nisan’a bağlayan gece Til Temir’in Til Nasri, Tilhefyan, Tilşamiran ve Tilbaz köylerinde YPG, YPJ güçlerinin gerçekleştirdiği bir dizi eylemde 25 çete öldürüldü, en az 10 çete üyesi de yaralandı. Alınan bilgiye göre öldürülen ve yaralanan çetelerin Abdulaziz dağına götürüldüğü öğrenildi.

YPG, YPJ güçlerinin çetelere yönelik yaptığı eylem gece 01.30’da başlayıp çatışmaya dönüşerek sabaha kadar devam etti. YPG ve YPJ’den ağır darbeler alan çeteler gün boyunca rast gele Til Temir ve etrafındaki köyleri bombaladı. Çetelerin bombalamaları sonucu Til Temir de birçok sivillere ait ev ve işyerlerinde maddi hasar meydana geldi. / ANHA

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER