Adana'da kaza: 3 kişi öldü, 13 kişi yaralandı

Adana'da askere gidecek Haydar Ateş ve yakınlarını taşıyan midibüs iş makinesiyle çarpıştı. Kazada Ateş ve 2 yakını yaşamını yitirirken 13 kişi de yaralandı.

Adana'da kaza: 3 kişi öldü, 13 kişi yaralandı
Adana’da asker uğurlamak için Karataş ilçesinden il merkezine yola çıkan midibüsün ters yönden gelen iş makinesine çarpması sonucu asker Haydar Ateş ile Elzem Ateş ve Murat Kazım Aydın hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 19.45 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Solaklı Mahallesi Karataş Yolu’nda meydana geldi. Karataş ilçesinde askere gidecek Haydar Ateş’i yolcu etmek için Karataş Belediyesi’nden midibüs ayarlayan yakınları, il merkezine gitmek için yola çıktı. Yüreğir ilçesine geldiklerinde midibüs, iddiaya göre ters yönden gelen iş makinesiyle çarpışıp, devrildi.

Yaralanan 13 kişi, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, devrilen midibüsün altında kalanlar ise itfaiye tarafından çıkartıldı. Midibüsün altında kalanlardan asker Haydar Ateş ile Elzem Ateş ve Murat Kazım’ın öldüğü belirlendi.

ÇEVREDE TOPLANANLARI ÇEVİK KUVVET UZAKLAŞTIRDI

Kaza sonrası olay yerinde toplananlar, itfaiye ve sağlık ekibinin çalışmasını zorlaştırdı. Kaza yerine sevk edilen Çevik Kuvvet Şube Müdürülüğü’ne bağlı polisler, çevredekileri uzaklaştırdı.(ADANA/DHA)

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER