İnce'den Boğaziçi ziyareti: Rektör görüşmek istedi, gitmeyeceğim

Boğaziçi Üniversitesi'ne giden Muharrem İnce, rektörün kendisiyle görüşmek istediğini ancak bunu kabul etmediğini söyledi. İnce, "Bütün siyasi parti temsilcilerini Boğaziçi'ne davet ediyorum" dedi.

İnce'den Boğaziçi ziyareti: Rektör görüşmek istedi, gitmeyeceğim

Memleket Hareketi adıyla geziler ve çalışmalar düzenleyerek parti kurmaya hazırlanan Muharrem İnce, Boğaziçi Üniversitesi'ni ziyaret etti. İnce, protesto edilen rektör Melih Bulu'nun kendisiyle görüşmek istediğini ancak reddettiğini anlattı.

Kendisi de Boğaziçi mezunu olan İnce, Güney Kampüs'te öğrencilerle sohbet ederken "Az önce bir arkadaş geldi görevli, 'Rektör sizinle görüşmek istiyor' dedi, tabii gitmeyeceğim ben" dedi. Bir öğrenciyi dinleyen İnce, "Bu yeryüzünde insanı üç kişi kıskanmaz. Biri annesidir, biri babasıdır diğeri de öğretmenidir. Öğretmen hep gurur duyar öğrencisi iyi bir yere geldiğinde. Ben son yıllarda politika, bütün bileşenleriyle çok kirlendiği için öğretmen kimliğimi tercih ettim. Gerekçem buydu" ifadelerini kullandı. 

“Ben her zaman yanınızdayım” diyen İnce “Çocuklar demokratik taleplerini dile getiriyor, bütün siyasi partilerin temsilcilerini Boğaziçi'ne davet ediyorum” ifadelerini kullandı. İnce, öğrencilere “Sizi tahrik etmek isteyeceklerdir. Akıldan, bilimden, özgürlükten sapmayın. Sizlere güveniyorum, gözlerinizden öpüyorum” diyerek nasihatte bulundu. / DUVAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER