AK Partili Elitaş ve CHP'li Göker, İyi Partili Örs'ü hastanede ziyaret etti

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Meclis'te yumruklu saldırıya uğrayan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün tedavi gördüğü hastanenin önünde açıklama yaptı.

AK Partili Elitaş ve CHP'li Göker, İyi Partili Örs'ü hastanede ziyaret etti

TBMM İdare Amiri ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan kavgada AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın attığı yumruk nedeniyle fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü ziyaret etti.

Güven Hastanesi’nde doktorlardan Örs’ün durumuna ilişkin bilgi alan Göker ve Elitaş, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Mustafa Elitaş konuyla ilgili şunları söyledi:

'ORADA HER TÜRLÜ AĞIZ DALAŞI OLABİLİR AMA SONUNDA FİZİKİ BİR ŞEYİN OLMAMASI GEREKİR

"Son dönem Meclis çalışmaları inşallah sükunetle geçer diye düşünüyoruz hem izleyen milletvekillerinin hem kürsüdeki konuşmacıların, eleştiri muhakkak ki olması lazım demokrasilerde ama hakarete varan sözlerin olmaması, milletvekillerinin birbirlerini tahrik etmelerini değil. Hepimiz bu ülkenin insanıyız, orada her türlü ağız dalaşı olabilir ama sonunda fiziki bir şeyin olmaması gerekir. Hepimiz milletvekilliğini bıraktıktan sonra bir dost olarak bir arkadaş olarak yarın bir araya geldiğimizde hangi siyasi görüş olursa olsun ‘Dostum, arkadaşım’ diye sarılacak bir noktada gitmemiz gerekir. Biz tekrar Hüseyin beye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kimseyi almıyorlar yoğun bakımda olduğu için. Durumu iyiymiş hamdolsun.”

Mehmet Göker de şunları dile getirdi:

'BİLİNCİ AÇIK, SORULARA CEVAP VERİYOR'

“Genel durumu gayet iyi, bilinci açık, kendisi konuşulanlara, sorulanlara cevap veriyor. Girdiği stresle alakalı bir durum. Kontrol altında 1 gün tutulacak, yarın tekrar aramıza dönecek. Biz de başhekim beyden bilgi aldık, içeriye giriş tamamen yasak. Hasta açısından da bu önemli tekrar strese sokmamak için. Uyutulma diye bir şey yok bilinci açık.” / DUVAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER