Akşener yeniden adaylık sinyali verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kurultay öncesi açıklamalarda bulundu. Akşener, "Yerel Seçimler için çalışmaya başlayacağız" diyerek genel başkanlık adaylığı sinyali verdi.

Akşener yeniden adaylık sinyali verdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 12 Ağustos’ta yapılacak genel kurul öncesi “Yerel Seçimler için çalışmaya başlayacağız” diyerek genel başkanlık adaylığı sinyali verdi.

İYİ Parti’de toplantı öncesinde açıklama yapan Meral Akşener, “Büyük bir hayal kırıklığı olmuştur. Uzun süre arkadaşlarımızla konuştuk, sonuç itibariyle demokrasiyi işletir halde olmamız için hayal kırıklığı açısından bakıldığında elbette o sorumluluk genel başkan olarak şahsıma aittir. 12 Ağustos’ta kurultay kararını aldım” açıklamasında bulundu.

‘HEDEFLERİMİZE ULAŞILAMAMIŞ OLMASI HAYAL KIRIKLIĞI OLMUŞTUR’

Meral Akşener İYİ Parti’de kritik toplantı öncesinde açıklama yaptı. Meral Akşener, “Seçime girmiş ve seçim boyunca yok sayılmış. Her türlü hakarete uğratılmış. Seçime girmemesi ve partinin kurulmaması için her şey yapılmış bir partinin 5 milyonun üzerinde oy alması Türkiye siyasi hayatı açısından bakıldığında yarın okullarda okutulacak bir olaydır. Diğer yandan bakıldığında ise hedeflerimize ulaşılamamış olması kendi açımdan bir hayal kırıklığı olmuştur.

’12 AĞUSTOS’TA KURULTAY KARARI ALDIM’

Büyük bir hayal kırıklığı olmuştur. Uzun süre arkadaşlarımızla konuştuk, sonuç itibariyle demokrasiyi işletir halde olmamız için hayal kırıklığı açısından bakıldığında elbette o sorumluluk genel başkan olarak şahsıma aittir. 12 Ağustos’ta kurultay kararını aldım” açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER