Belediye başkanı saldırıya uğradı

Dİyarbakır'da seçimden galip çıkan Saadet Partili Ali Suat Akmeşe, eski belediye başkanının yakınları tarafından saldırıya uğradı.

Belediye başkanı saldırıya uğradı
Diyarbakır’ın Çüngüş İlçesi’nde Saadet Partisi’nden Belediye Başkanı seçilen Ali Suat Akmeşe saldırıya uğradı. Saldırıda Akmeşe kafasından aldığı darbelerle ile yaralanırken, ambulans helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Çüngüş İlçesi’nde Saadet Partisi’nden Belediye Başkanı seçilen Ali Suat Akmeşe ve yanındakiler, AK Partili mevcut belediye başkanının yakınları tarafından saldırıya uğradı.

Yaşanan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada Akmeşe başından aldığı darbelerden dolayı yaralanırken, olayda bir sivil ile bir polis memurunun açılan ateş sonucu yaralandığı öğrenildi.

Yaralıların ambulans helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi. Olayla ilgili olarak polis soruşturma başlatırken, olaya karıştığı tespit edilen kişiler gözaltına alındı.

‘BUNLAR KUDURDULAR’

SAADET Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan konuyla ilgili açıklama yaptı. “Bunlar kudurdular”diyen Bozan, sözlerine “AKP adayı ve mevcut belediye başkanının oğulları ve çevresi bizim belediye başkanlığını kazanmış olan, Ali Suat Akmeşe ve beraberindeki teşkilatımız üyelerine saldırmış. Suat Bey kazmayla başından, diğer iki parti mensubumuz ise silahla yaralanmıştır. Tepedekilerin kutuplaştırmasının verdiği cesaret ve rant kaybetme kaygısı saldırttı.” diyerek devam etti. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER