CHP'li Fikri Sağlar: Kılıçdaroğlu tek adam oldu

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Akşam'a konuştu, Kemal Kılıçdaroğlu için 'tek adam' eleştirisinde bulundu.

CHP'li Fikri Sağlar: Kılıçdaroğlu tek adam oldu
CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Akşam'a röportaj vererek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yu sert bir dille eleştirdi. Sağlar, "Referandum kampanyasında 'tek adama karşıyız' propagandası yaptı ama kendisi tek adam oldu" diye konuştu.


Ercan Öztürk'e konuşan Sağlar, Kılıçdaroğlu'nun, PM'de herhangi bir karar alınmasına izin vermediğini, kulağına kim ne fısıldıyorsa kararını ona göre verdiğini öne sürdü.

Sağlar, "Artık fedakarlık bitti. Bütün gemiler yakıldı. Olağanüstü kongre CHP’ye zaman kaybettirir. Onun için bir an önce olağanüstü kurultay yapılmalı" çağrısında bulundu.

"Benim aday olmak gibi bir talebim yok" diyen Sağlar, "Bu(genel başkan adaylığı) sonra verilecek bir karardır. 35 yıllık siyasi birikimimle bu uyarıları yapıyorum, önerilerde bulunuyorum. Bunun için her türlü göreve de hazırım" dedi.

Sağlar, 2014'teki cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki CHP'nin kararını da eleştirdi. Sağlar, "Ekmeleddin İhsanoğlu ismini kimin çıkardığını partinin PM üyesi olmama rağmen bilmiyorum. Bu ismi ortaya çıkaranların ve arkasından gidenlerin bedel ödemesi gerekiyor" görüşünü dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER