Erdoğan: Gençleri hayallerine kavuşturacak olan biziz

Erdoğan, Ankara'da gençlere seslendi: " 21 yıldır Türkiye'yi gençlerimizle birlikte, gençlerimizin geleceği için hazırlıyoruz. Ev sahibi olmak isteyen gençleri hayallerine kavuşturacak olan biziz."

Erdoğan: Gençleri hayallerine kavuşturacak olan biziz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ak Parti Gençlik Kolları'nın Ankara ATO Congresium'da düzenlediği “Gençlik İçin Hemen Şimdi” Programı'na katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

GENÇLERİMİZİN GECEĞİ İÇİN: 21 yıldır Türkiye'yi gençlerimizle birlikte, gençlerimizin geleceği için hazırlıyoruz. Bugün de tüm tecrübemizi sizler için seferber ediyoruz. Unutmayın, Cumhuriyetimizin ilk asrını geride bırakırken Türkiye Yüzyılı'nın sahipleri sizlersiniz.

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYEN GENÇLER: 1,2 milyonu TOKİ vasıtasıyla, 3,3 milyonu kentsel dönüşüm projeleriyle hayata geçirdik. Ev sahibi olmak isteyen gençleri hayallerine kavuşturacak olan biziz. İlk Evim, İlk Arsam kampanyalarıyla, bedelinin yarısını karşıladığımız dönüşüm projeleriyle kendi evine sahip olma hayaline kavuşmamış kimse bırakmayacağız.

STANDART HAYAT BİÇİMİ: Bu ülkenin gençleri için otomobil sahibi olmayı da standart hayat biçiminin parçası haline getirmeyi sürdüreceğiz.

KİNVE NEFRET BATAKLIĞINDA DEBELENİYORLAR: Bu gençlik, 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı muştusunu, sadece 9'lu koalisyona değil, 7 düvele ilan edecek gençliktir"
Bunların derdi gençlerimize ufuk açmak değil, tam tersine gençlerimizin ufkunu kapatarak kendi kifayetsizliklerinin, içinde debelendikleri kin ve nefret bataklığının üzerini örtmektir. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER