Fatih Erbakan: 6 parti de masanın altında kalmıştır

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in açıklamaları sonrası "6 parti de masanın altında kalmıştır" değerlendirmesi yaptı.

Fatih Erbakan: 6 parti de masanın altında kalmıştır

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, parti binasının açılışı ve esnaf ziyareti için Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine geldi.  Erbakan burada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda yaptığı açıklamayı da değerlendirdi.

Erbakan, "Daha iş başına gelmeden birbirlerine girenlerin iş başına geldiklerinde Türkiye’ye kaostan başka bir şey getirmeyeceği apaçık ortadadır" dedi. 

'VERDİKLERİ GÖRÜNTÜ MİLLETİMİZ TARAFINDAN DA GÖRÜLÜYOR'

DHA'nın haberine göre, Erbakan, düzenlenen törenle Çerkezköy parti binasının açılışını yaptı. Açılışın ardından esnaf ziyaretinde bulunan Erbakan, belediye meydanında kurulan üye standını ziyaret ederek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Akşener’in bundan sonra Millet İttifakı’nda yer almayacaklarını açıklamasını değerlendiren Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak uzun zamandır Altılı Masa'dan çatırtılar geldiğini, uzun ömürlü birliktelik olamayacağını, 6 benzemezin bir araya geldiğini defalarca ifade ettik. Son olarak gelinen noktada masanın ortadan ikiye ayrılmasına dönüştü ve bu masanın altında masada bulunan 6 parti de kalmıştır. Bu verdikleri görüntü iş başına gelmeden birbirine düşmeleri, tabiri caizse saç saça baş başa birbirlerine girmeleri milletimiz tarafından da görülmektedir. Masada bulunanlardan bir hayır gelmeyeceğini milletimiz gördü. Daha iş başına gelmeden birbirlerine girenlerin iş başına geldiklerinde Türkiye’ye kaostan başka bir şey getirmeyeceği apaçık ortadadır. Kasa başındakilerden, mevcut iktidarlardan ve masa başındakilerden milletimize hayır gelmez” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER