HDP Eş Genel Başkanı Kemalbay Demirtaş'ın ailesini ziyaret etti

HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, tutuklu Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı evinde ziyaret etti.

HDP Eş Genel Başkanı Kemalbay Demirtaş'ın ailesini ziyaret etti
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, partinin tutuklu Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ailesini ziyaret etti. Diyarbakır’da bulunan Demirtaş ailesinin evine yapılan ziyarete HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca, HDP MYK üyesi Ömer Önen ile HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Gülşen Özer de eşlik etti. Kemalbay ve kendisine eşlik eden partililer, Başak Demirtaş ve ailesi tarafından karşılandı.

Dihaber’in haberine göre, HDP’nin tutuklu milletvekillerinin hukuki durumunun konuşulduğu ziyarette Kemalbay, tutuklu eş genel başkanlar ve milletvekillerine ilişkin Anayasa Mahkemesi’ne (AYM) yapılan başvuru hakkında bilgi verdi. Ziyaretin ardından Kemalbay ve beraberindeki heyet, partisinin düzenlediği iftar programına katılmak üzere Cizre’ye doğru hareket etti. Kemalbay, geçtiğimiz günlerde tutuklu HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın Adana’da bulunan ailesine de ziyarette bulunmuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER