İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şemdinli'yi ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şemdinli ilçesine geldi. Bayram namazını Şemdinli'nin Durak köyünde kılan Bakan Soylu, vatandaşlarla bayramlaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şemdinli'yi ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şemdinli ilçesine geldi. İran sınırında bulunan 2 bin 100 rakımlı Zirvin Tepe Üs Bölgesi'ndeki incelemelrinin ardından, Güzelkonak köyüne geçerek burada 21. dönem Hakkari Milletvekili Hakkı Töre'nin evini ziyaret etti. Kendisini bekleyen vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Soylu, Durak ve Üzümkıran köylerini ziyaret ederek, buradaki vatandaşlarla da bayramlaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Soylu ile telefonla görüşerek köy halkının bayramını kutladı. Erdoğan, telefon görüşmesinde Hakkari'nin ciddi bir değişim yaşadığını dile getirdi.

Burada toplanan kalabalığa hitap eden Bakan Soylu; "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Yüksekova Havalimanından hastanelere kadar okullardan güvenliğe ve huzura kadar her şeyi ayağınıza getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Hepinizin huzurunda söylüyorum daha yeni başladık, yarına umut dolu olun" dedi.

Soylu'nun içinde bulunduğu aracın önü köyden dönüşü sırasında zaman zaman kendisini bekleyen vatandaşlarca kesildi. Burada görüştüğü vatandaşların taleplerini dinleyen Bakan Soylu, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Soylu'nun ziyaretine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Hakkari Milletvekili Husret Dinç, Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Tugay, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek de eşlik etti.

ŞEMDİNLİ HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER