Karamollaoğlu: İslami kesime sesleniyorum, kendinize gelin

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hükümeti eleştirdi. Karamollaoğlu, "Ne yazık ki bugünkü iktidar, onun elindeki medya ve şakşakçıları yangına körükle gidiyor. Allah rızası için İslami kesime sesleniyorum: Kendinize gelin" diye konuştu.

Karamollaoğlu: İslami kesime sesleniyorum, kendinize gelin
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Konya’da partisinin il başkanları ve il müfettişleri toplantısına katıldı.


Milli Gazete’nin haberine göre,
 toplantıda konuşan Temel Karamollaoğlu, “bıçağın kemiğe dayandığını” söyledi. Karamollaoğlu, “İlim adamının ilim erbabının mesuliyeti herkesten daha fazladır. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? Bilenler bilerek yanlış yaparsa bunun hesabını verir. Bunun bir de öbür tarafı var. Allah rızası için yanlışa destek vermeyin” dedi.

“Ya yok olacağız ya da ihtilafları bir kenara bırakıp birlik olacağız” diyen Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

“Bütün insanlık bizi bekliyor. Bunun için de yanlışlarımızın farkına varmamız gerekir ve birbirimizi uyarmamız gerekir. Ne yazık ki bugünkü iktidar, onun elindeki medya ve şakşakçıları yangına körükle gidiyor. Allah rızası için İslami kesime sesleniyorum: Kendinize gelin. İlim adamının ilim erbabının mesuliyeti herkesten daha fazladır. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? Bilenler bilerek yanlış yaparsa bunun hesabını verir. Bunun bir de öbür tarafı var. Allah rızası için yanlışa destek vermeyin. İlim erbabına sesleniyorum; siz soyguna nasıl cevaz verirsiniz israfa nasıl göz yumarsınız. Adalet zalim sultanın karşısında tereddüt etmeden terennüm edebilmektir. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Özellikle iktidar mensuplarına, belli makamları işgal edenlere sesleniyorum: Gelin şu memleketi el birliğiyle düzeltelim.” 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 23:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER