Pervin Buldan: Acımızı paylaşan herkese sonsuz teşekkürler

Kalp krizi sonucu babası Halis Yüzer’i kaybeden HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, taziyede bulunanlar için teşekkür mesajı yayınladı.

Pervin Buldan: Acımızı paylaşan herkese sonsuz teşekkürler

Kalp krizi sonucu geçtiğimiz günlerde babası Halis Yüzer’i kaybeden HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, taziyede bulunanlar için teşekkür mesajı yayınladı.

Babası Yüzer’in vefatının ‘bayramlarını yasa dönüştürdüğünü’ belirten Buldan, bu süreçte acılarına ortak olan, arayan soran ve ziyarette bulunanlara teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:

"Başta ailesi olarak bizleri ve sevenlerini derin acıya boğmuştur. Yaşadığımız yas süresi boyunca yanımızda yer alarak acımızı paylaşan, destek ve dayanışma gösteren başta mücadele arkadaşlarım olmak üzere parti emekçilerimize, yönetici arkadaşlarımıza, milletvekillerimize, halkımıza, siyasi parti liderlerine ve mensuplarına, dostlarımıza, dayanışmayı ve paylaşmayı esas alan bütün toplumsal kesimlere sonsuz teşekkür ederim; hepsine minnettarım. Bu topraklarda dayanışmayı ve barış içinde yaşamayı mutlaka başaracağız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER