Selahattin Demirtaş'ın kitabı Seher'i yazarlar imzalayacak

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kitabı "Seher" okurlarla buluştu. Şairler ve yazarlar kitabı imzalayacaklar.

Selahattin Demirtaş'ın kitabı Seher'i yazarlar imzalayacak
Yazarlar ve şairler, 36. Uluslararası Kitap Fuarında Selahattin Demirtaş’ın kitabı Seher’i imzalayacaklar.


Edirne Cezaevinde olan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın 16 Eylül’de Dipnot Yayınları tarafından yayımlanan ve kısa zamanda büyük ilgi gören öykü kitabı Seher, 12 öyküden oluşuyor. Kitap, İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan TÜYAP fuar alanında düzenlenecek 36. Uluslararası Kitap Fuarında yazarlar ve şairler tarafından imzalanacak.

İmza programının ilk günü olan 4 Kasım Cumartesi, saat 15.00’da başlayacak etkinliğe 14. İmza Salonu’nda katılacak yazarlar ve şairler şöyle: Behçet Çelik, Burhan Sönmez, Gaye Boralıoğlu, Hüseyin Kıran, Jaklin Çelik, Karin karakaşlı, Mehmet Said Aydın, Murat Uyurkulak, Müge İplikçi, Necmiye Alpay, Oya Baydar, Seray Şahiner, Şeyhmus Diken, Sırrı Süreyya Önder ve Yavuz Ekinci.

Etkinliğin ikinci günü olan 12 Kasım Pazar, saat 15.00’da, 1. İmza Salonu’nda Demirtaş’ın kitabını imzalayacak isimler ise şöyle: Ahmet Telli, Aslı Tohumcu, Ayşegül Tözeren, Ercan Kesal, Figen Şakacı, Haydar Ergülen, Mehtap Ceyran, Murathan Mungan, Nurcan Baysal, Sezai Sarıoğlu, Sırrı Süreyya Önder, Şebnem İşigüzel ve Şükrü Erbaş.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER