Soylu Kılıçdaroğlu'yla ilgili kırmızı dosya gösterip 'FETÖ-roman' dedi

Katıldığı televizyon yayınında elindeki kırmızı dosyayı gösteren Bakan Soylu, "Bu bir FETÖ roman. Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ilişkisini ortaya koyan. 32 basamak bir FETÖ ilişkisi" ifadelerini kullandı.

Soylu Kılıçdaroğlu'yla ilgili kırmızı dosya gösterip 'FETÖ-roman' dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tv100'de "Ankara'da Neler Oluyor" programında Deniz Gürel'in gündeme dair sorularını yanıtladı. Programda elindeki kırmızı dosyayı gösteren Soylu, "Bu bir FETÖ roman, bu dosya açılacak" dedi.  

Programda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ilgili iddialarına yanıt veren İçişleri Bakanı Soylu, "Ana muhalefet lideri maalesef hezeyanlar içerisinde. Siyasetini iftira ve yalana dayandıran bir anlayış söz konusu. Geleneksel bir iftira ve yalan siyasetiyle, dezenformasyonla karşı karşıya olduğumuzu ifade etmeliyim" dedi.

Soylu "Bu iftiranın sahipleri bunları ispatlamak zorundadır. Ve bu iftiranın sahipleri bunları o mahkemede anlatacaklar. Türkiye’nin en önemli kurumlarına ne olduğu belli olmayan birisiyle yanında çıkıp, bir değerlendirme yapıp, devletin bütün kurumlarını aşağılamak, iftira etmek ve onları suça bulaşmış olarak itham etmenin hukuki bir karşılığı olacak. ABD’den üflemeyle öyle olmaz…"

Elindeki kırmızı dosyayı gösteren Bakan Soylu, "Bu bir 'FETÖ' roman. Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ' ilişkisini ortaya koyan. 32 basamak bir FETÖ ilişkisi. Bu dosya açılacak" dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER