Yavaş: En düzeysiz seçim olduğunu söyleyebilirim

Sonuçların merakla beklendiği İstanbul ve Ankara'da CHP'nin büyükşehir belediye başkan adayları oylarını kullandı

Yavaş: En düzeysiz seçim olduğunu söyleyebilirim
Gözlerin üzerinde olduğu illerden  Ankara’da, CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, oy kullanmaya eşi ve kızı ile birlikte gitti. Çankaya’da Emin Resulzade Anadolu Lisesi’nde kullanan Yavaş gazetecilere yaptığı açıklamada “Bugün oyumuzu kullandık. Bizim büyük ailemize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel bir sonuç çıkacak. Seçmenin iradesi en büyük iradedir. Onun dışında konuşulan her şey boştur. En düzeysiz seçim olduğunu söyleyebilirim. Proje konuşmak yerine istemediğimiz şeyler konuştuk. Bunun en güzel cevabını sandıkta seçmen verecektir” dedi.


Cumhur İttifakı’nın AK Parti’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, ise eşi, kızı ve damadı ile Yenimahalle ilçesindeki Sofuoğlu İlkokulu’nda oy kullandı.

Tüm parti temsilcilerinin ve adaylarının, kaza bela olmadan, büyük bir olgunluk içinde kampanyalarını sürdürdüğünü ifade eden Özhaseki, “Keşke bazı üzüldüğümüz şeyler olmasa diyoruz ama yine de ülkemizin herhangi bir yerinde çatışma olmaması, kan akmaması, bir kimsenin burnunun kanamamasını demokratik olgunluk olarak görüyorum. İnşallah ülkemizde bundan sonra da bu olgunluk içinde seçimler yapılır.” diye konuştu.

Seçim çalışmaları sırasında herkesin söyleyeceğini söylediğini belirten Özhaseki, projelerini açıklayan adayların, kendilerine has kampanya dönemi yürüttüklerini bildirdi. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER