Kılıçdaroğlu: İnşallah martın sonu bahar olur

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yaparak, "Gerçekten de tam bir bahar var. İnşallah martın sonu bahar olur diyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu: İnşallah martın sonu bahar olur
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart seçimleri için oyunu eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte Arjantin İlkokulu’nda kullandı.


Okul bahçesinde seçmenlerle kısa süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, oyunu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile 4202 numaralı sandıkta kullandı.

Gazetecilerin sorusu üzerine, milyonlarca yurttaşın sandığa giderek oylarını kullanacağını belirten Kılıçdaroğlu, “İnşallah olumsuz hiçbir olay olmadan vatandaşlarımız tercihlerini yapacaklardır. Güzel bir hava, ağaçlar çiçek açmış. Gerçekten de tam bir bahar var. İnşallah martın sonu bahar olur diyoruz” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’na açıklama yaptığı sırada Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş ve CHP Çankaya Belediyesi Başkan Adayı Alper Taşdelen de eşlik etti.

Yavaş ve Taşdelen’le okuldan ayrılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çukurambar Taksi Durağını ziyaret etti. (ANKARA-DHA)

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER